Keynote speakers

Name Surname Affiliation Title

Mohamed

Bernoussi

Université de Meknès

To be published

Kristian

Bankov

New Bulgarian University – Sofia

To be published

Marco

Bolasco

Responsabile dell’area enogastronomica di Giunti e del sito Piattoforte.it

To be published

Jean-Jacques

Boutaud

Université de Bourgogne

To be published

Ruggero

Eugeni

Università Cattolica del Sacro Cuore

To be published

Paolo

Fabbri

Centro Internazionale di Scienze Semiotiche – Umberto Eco

To be published

Antoine

Hennion

École des Mines – Paris

To be published

Tarcisio

Lancioni

Università di Siena

To be published

Dario

Martinelli

KTU – Kaunas University of Technology

To be published

Massimo

Montanari

Università di Bologna

To be published

Marino

Niola

Università Suor Orsola Benincasa – Napoli

To be published

Nicola

Perullo

Università di Scienze Gastronomiche – Pollenzo

To be published

Isabella

Pezzini

Università di Roma – La Sapienza

To be published

Andrea

Pieroni

Università di Scienze Gastronomiche – Pollenzo

To be published

Maria Pia

Pozzato

Università di Bologna

To be published

Sandro

Sangiorgi

Porthos Edizioni

To be published

Franciscu

Sedda

Università di Cagliari

To be published

Valeria

Siniscalchi

Ehess – Paris

To be published

Ugo

Volli

Università di Torino

To be published